Blauwe hechtpleister

Blauwe hechtpleister

Blauwe tapes worden ook wel blauwe pleisters genoemd. Het belangrijkste kenmerk van de tapes is dat zij blauw van kleur zijn. Hierdoor vallen zij meer op dan andere gekleurde tapes wanneer zij in het voedsel verloren gaan.

Tapes en pleisters van deze kleur worden ook detecteerbare tapes genoemd, maar niet alle detecteerbare tapes zijn blauw. Sommige kunnen geel, rood of een andere kleur hebben.

De kleur van het plakband is belangrijk omdat het gemakkelijk moet kunnen worden onderscheiden van andere kleuren levensmiddelen. Het moet ook anders zijn dan de meeste andere dingen in de keuken, zodat het, wanneer het in het voedsel verloren gaat, gemakkelijk door iemand anders kan worden opgemerkt.

Naast de kleur is een van de redenen waarom u deze tapes en pleisters zou moeten gebruiken, dat deze artikelen zijn voorzien van metaalfolie dat het wondkussen gedeeltelijk bedekt. Hierdoor zijn ze beter detecteerbaar dan andere door bijna alle soorten elektromagnetische apparatuur, zoals MRI-machines en metaaldetectoren.

Het gebruik van dit soort tapes of pleisters is zeer gebruikelijk in ziekenhuizen en gezondheidscentra waar de kans groot is dat ze per ongeluk in het voedsel terechtkomen.

Pluspunten

  • Opvallende kleur
  • Decteerbaar door elektromagnetische apparatuur 

 

Blauwe hechtpleister

2,23 excl. btw
Direct leverbaar
- +
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf €75,- Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis
Modelnummer:
27.8501003
Merk:
EHBO
Prijs incl btw:
2.43
Toon minder
Toon meer

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk