Productreview Arbesko 300: in een voetomdraai!

Schoenenmerk Arbesko introduceert twee nieuwe modellen veiligheidsschoenen, de Arbesko 342 én de Arbesko 386. Daarmee laat het gevestigde merk zich van zijn beste kant zien. De nieuwe modellen van Arbesko zijn uitgerust met de gloednieuwe BOA-sluiting. Top of the bill!

BOA

Dit systeem helpt je om de schoen snel en gemakkelijk aan en uit te trekken. Het grote voordeel: de veters hoeven niet meer gestrikt te worden. Een paar keer draaien aan de knop en de schoenen zitten strak om je voeten. Om de schoenen uit te trekken, hoef je alleen maar aan de
draaiknop te trekken. De draden zijn van kevlar, hartstikke sterk.
De schoenen hebben dus geen veters meer om in de knoop te raken of vervelende ongelukken te veroorzaken. Wel zo makkelijk én wel zo veilig.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

342

342

De Arbesko 342 is leverbaar in veiligheidsklasse S1P. Dat wil zeggen dat de schoen is voorzien van een lichte aluminium veiligheidsneus en een zachte metaalvrije tussenzool met bescherming tegen perforatie. Bovendien beschikt de Arbesko 342 over ademend polyamidegaas waardoor hij erg luchtig is. De schoen is buitengewoon elastisch door de Ortholite® X-40 duo inlegzool met Energy Gel® 2.0 in de hiel voor maximale schokabsorptie. Al met al is dit dus een schoen die uitermate geschikt is voor magazijn- en installatiewerkzaamheden.

386

Deze veiligheidsschoen is ook beschikbaar met veiligheidslabel S3, in de vorm van de Arbesko 386. Deze schoen is voorzien van geïmpregneerd Super8-volnerfleer, gecombineerd met duurzaam Cordura, wat de schoen ook nog eens waterafstotend maakt. Draag ‘m als je werkt in een natte of gladde omgeving, je hebt dan veel meer grip en hoeft niet bang te zijn dat je uitglijdt.

Arbesko heeft met dit product dus echt een kanjer te pakken. Kies de uitvoering die het beste bij jou en je werkzaamheden past en je gaat gegarandeerd veel lichtvoetiger naar je werk!

arbesko-422-s3-werkschoenen-partij-1

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *