Stijlvolle veiligheidsjas voor dames

Het is geel, het is groot en het is lomp. Nee, het is geen Hummer, en ook niet het Amerikaanse broertje van Pino. Het is een veiligheidsjas. Tot groot verdriet van veel vrouwen is ‘ie hartstikke verplicht, én hartstikke lelijk. Maar daar is verandering in gekomen!

Rivka

Een tijd geleden kreeg ontwerpster Rivka heel concreet een vraag van een technisch bedrijf dat treinen onderhoudt: waarom zijn er geen stijlvolle veiligheidsjassen voor dames? Rivka was zo enthousiast dat ze besloot het idee meteen in de praktijk te brengen. Het resultaat is een elegante veiligheidsjas voor alle vrouwen in een regisserende of representatieve rol. De nieuwe jas komt in drie modellen en elk voldoet aan alle eisen van zichtbaarheid.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

zichtbaarheidsjas-dames

Vrouwen die zich in hun werk in de bouw net zo charmant kunnen voelen als in de kroeg: het is een revolutie in de wereld van de zichtbaarheid. Vanaf vandaag hebben mannen op de werkplaats pas écht een goede reden om passerende vrouwen na te kijken!

Design

Je koopt de jas hier. Omdat het een design-item is betaal je er nog wel wat voor. We hopen natuurlijk dat deze jas het begin is van een lijn die doorgezet gaat worden, zodat er meer én beter betaalbare persoonlijke beschermingsmiddelen speciaal voor vrouwen komen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *