Bijna carnaval: steel de show met deze verkleedtips!

Carnavaloutfits

Carnaval staat weer voor de deur, en dat betekent dat het de hoogste tijd is om jezelf in je favoriete verkleedpak te hijsen! En bij het woord ‘verkleedpak’ denk je toch meteen aan CoolSafety, je vertrouwde leverancier van alles wat met Persoonlijke Beschermingsmiddelen te maken heeft? Niet? Jammer, zou je wel moeten doen! Wij hebben namelijk vier te gekke outfit-tips voor je. En een recept, voor je eigen crystal meth. Ja, nou hebben we je aandacht wel, hè? Lees gauw verder!

La Casa de Papel

Dé hit van het moment, natuurlijk. En omdat iedereen op deze manier verkleed wil, hebben wij, lekker makkelijk, een kant en klaar Casa de papel-pakket voor je samengesteld! Hoef je zelf niks meer voor te doen, kan je je concentreren op feestvieren! Uiteraard met het bekende La Casa de Papel Masker om het geheel helemaal af te maken.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

la casa de papel carnavalsoutfit

Bob de Bouwer

Wie kent ‘m niet, het guitige kleimannetje? Deze outfit is altijd goed. En je stelt hem heel makkelijk samen, met deze spullen:

Tekst gaat verder onder afbeelding.

bob de bouwer carnaval

Orange Is the New Black

Deze stoere chick wil je toch gewoon zijn? Het is waarschijnlijk de makkelijkste carnaval outfit ever! Je maakt ‘m zo:

Tekst gaat verder onder afbeelding.

orange is the new black carnaval

Dexter

Mag het allemaal wel wat bloederiger? Ga dan als Dexter. Gegarandeerd succes!

En deze outfit maak je natuurlijk helemaal af met wat bloed, hoewel we je aanraden het feest voor iedereen leuk te houden en ketchup te gebruiken.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

dexter carnaval outfit

Breaking Bad

Een echte Walter White-outfit is natuurlijk éígenlijk gewoon het állercoolst. Dit Breaking Bad-pakket hebben wij al helemaal voor jou samengesteld, compleet met overall, gasmasker, filters en handschoenen. Superstoer, bestel ‘m hier!

Oh, en we hadden je nog een recept beloofd, hè? Die vind je hier. Maak je eigen crystal meth om het feestje helemaal af te maken. Enjoy carnaval!

breaking bad carnavaloutfit

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *