Help CoolSafety de Shopping Awards te winnen!

De Shopping Awards worden weer uitgereikt, en CoolSafety dingt mee! Persoonlijk vinden wij dat we die prijs dík hebben verdiend. Maar, helaas, het gaat er niet om wat wij vinden, het gaat erom wat jíj vindt! We zouden het dan ook supertof vinden als je op ons zou willen stemmen. Laat ons je even uitleggen waarom je dat zou moeten doen.

Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Hoe vervelend is het als je er na werktijd achter komt dat je niet alles in huis hebt voor die klus van morgen. Dat levert je sowieso vertraging en een trip naar de winkel op… Balen! Maar niet als je winkelt bij ons. Wij kunnen garanderen dat alles dat je voor 20:00 uur bestelt (indien op voorraad) morgen in huis is. Dat betekent dat je eerst even rustig kunt eten en DWDD kunt kijken, als de bestelling dan maar voor GTST bij ons binnen is.

Bereikbaar van 08:00 tot 21:00 uur

Wij weten als geen ander dat een goed advies in het geval van Persoonlijke Beschermingsmiddelen essentieel is. Het gaat per slot van rekening om jouw veiligheid en gezondheid. En daarom willen wij ervoor zorgen dat jij het beste, persoonlijke advies kunt krijgen dat er is. Iedere dag zijn wij voor advies en andere vragen van 08:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds telefonisch bereikbaar. Wil je liever chatten? Dat kan van half negen tot vijf uur ‘s middags via de chat op onze site of via ons Whatsapp account. En je kunt natuurlijk ook vragen stellen via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. We reageren daar vrijwel altijd meteen.

Social Media

Over Social Media gesproken, wist je dat we daar ook enorm actief zijn? We hebben natuurlijk onze eigen Facebook-pagina, waar we interessant nieuws, coole video’s en grappige foto’s plaatsen. Via ons Twitter-account weet je altijd snel of er iets speelt in de wereld van CoolSafety. Op Instagram geven we je een blik achter de schermen bij CoolSafety. En houd dit blog ook in de gaten. We zijn namelijk druk bezig om er onze eigen encyCOOLpedia van te maken, met nieuws uit de wereld van persoonlijke veiligheid en interessante artikelen over persoonlijke beschermingsmiddelen en het gebruik ervan.

Youtube

En tot slot is er ons Youtube-kanaal. Inmiddels hebben we hier ruim twintig video’s op staan, waarin we de ins en outs van diverse persoonlijke beschermingsmiddelen bespreken. En we gaan door; aan het einde van 2017 willen we minimaal honderdvijftig video’s op ons kanaal hebben staan. Die video’s gaan er voor zorgen dat jij nog makkelijker tot een keuze kunt komen.

Beoordeel ons!

Gaaf, of niet dan? Dit doen we allemaal om er voor te zorgen dat jij zo plezierig mogelijk bij ons kunt shoppen. Ben je een vaste klant? Of heb je net voor het eerst een aankoop gedaan bij ons? Beoordeel ons dan via de onderstaande link. Jouw ongezouten mening helpt ons om CoolSafety nog beter te maken en wellicht winnen we dan ook nog wel die felbegeerde Shopping Award!

Beoordeel ons!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *