Het Grote Pictogrammenspel: speel jij volgens de regels?

Sommige persoonlijke beveiligingsmiddelen (PBM) draag of gebruik je omdat je zelf begrijpt dat het achterwege laten ervan nogal linke soep is. Hartstikke goed! Maar soms, laten we eerlijk wezen, gebruik je de PBM omdat het nou eenmaal moet. Van je baas, of zelfs van de wet. Je vindt het eigenlijk maar gezeur, maar hebt ook geen zin in een berisping, dus dan, in godsnaam, die helm / dat gasmasker / die oorkappen maar op. Maar weet jij wat al die – al dan niet zinnige – regels allemaal betekenen? Kan jij alle gebods- en verbodspictogramen herkennen? Doe de quiz en ontdek of jij een echte professional, of meer een klungelige klusser bent!

0%

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram!

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Wat betekent dit pictogram?

Correct! Wrong!

Het Grote Pictogrammenspel: speel jij volgens de regels?
Professional
Wauw, jij kent de regels wel héél goed! Je wist zélfs dat bepaalde gebieden verboden zijn voor mensen met een prothese. Jij werkt vast en zeker altijd 100% veilig. Óf je bent de producent van pictogrammenstickers. Dat kan natuurlijk ook.
Brave werknemer
Jij speelt bijna altijd op veilig, en je weet ook hoe dat moet. Hartstikke goed, houden zo. Zorg je ervoor dat je die paar pictogrammen die je nog niet kende, wel even leert? Zelfs die over die prothese. Je weet maar nooit.
Het groentje van de werkvloer
Je bent zeker net begonnen met je werk, want je weet nog niet zo heel goed waar je mee bezig bent. Maar je bent prima op weg, dus blijf vooral doorleren! Zelfs over protheses. Je weet nooit wanneer het van pas komt.
Klungelige klusser
Ai, een onvoldoende! Da's niet best. Dit mag dan wel maar een spelletje zijn geweest, in het echte leven moet je je veiligheid nooit op het spel zetten. Houd ons blog maar goed in de gaten, dan leer je regelmatig iets nieuws. Bijvoorbeeld dat bepaalde gebieden verboden zijn voor mensen met een prothese.

Share your Results:

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *