Hieperdepiep, hoera: roze PBM ter gelegenheid van Barbie’s verjaardag

Deze week is het groot feest, want op 9 maart wordt Barbie 58 jaar oud! Dat zou je niet zeggen, hè, als je d’r ziet? Komt vast omdat Barbie altijd gehuld gaat in degelijke PBM, op ‘t moment dat ze gevaarlijke klusjes op moet knappen. Maar haar gevoel voor stijl verliest ze natuurlijk nooit. Wil jij er bij het uitoefenen van je werk of hobby net zo glamorous uitzien als de jeugdvriendin van vele meisjes (en jongens)? Check dan deze stoere roze items. Look pretty in pink!

handschoen rozeHandschoenen

In je PBM-outfit mag dit superfijne handschoentje niet ontbreken. Hij is knalroze! Need we say more?  Ja? Nou, vooruit: de palm is bekleed met waterdicht latex, dat een te gekke grip geeft. En hij is ook nog supercomfortabel, want naadloos gebreid, anatomisch gevormd en ademend.

Coldrush-Durag-RozeVerkoeling

Werk je in een omgeving waar de temperatuur gauw oploopt – of dat nou komt door hete machines of door een hete Ken in de buurt – dan is dit verkoelende kapje van Techniche een musthave. De platte naden voorkomen irritatie en de mesh-gedeelten laten je haar en hoofdhuid ademen. One size fits all!

schuberth-veiligheidshelm-bouwmeester-80-rozeHoofdbescherming

Het liefst laat jij je lange blonde lokken natuurlijk wapperen in de wind, maar als er elk moment een baksteen op je hoofd kan vallen, is het toch verstandig om iets aan bescherming te doen. Deze stylish helm biedt uitkomst! Hij is geventileerd, lichtgewicht en in maat verstelbaar. Je bevestigt gemakkelijk oorkappen of een gelaatsscherm, superveilig dus. Het zespunts binnenwerk is heel comfortabel, regenwater wordt afgevoerd en dit helmpje is, natuurlijk, roze!

mack130_MacksShootersDoubleUp_ProductPinkOorbescherming

Krijg je niet zo snel te maken met vallende bakstenen, maar wel met veel lawaai? Gebruik dan deze toffe oorkap. Hij dempt 21 decibel en is daarmee hartstikke geschikt voor in de bouw, op de schietbaan, bij de dragraces die je in je Barbie-mobiel rijdt of als Ken weer eens de óren van je hoofd kletst.

Fristads Kansas dameswerkbroek rozeWerkbroek

Als Barbie-in-de-bouw heb jij deze broek zeker weten nodig. Het is de basis van je nieuwe shiny suit. Hij heeft een overdaad aan zakken om van alles in op te bergen: van duimstokken tot lipgloss en van spijkers tot tampons. Handig!

red-brick-veiligheidssneakers-pinkSchoenen

Op de bouwplaats en in de fabriek is het niet zo heel handig om je naaldhakjes aan te hebben, en we snappen écht dat dat jammer is, omdat je nou net zo graag je nieuwe Jimmy Choo’s wilde showen, maar we hebben wel een héél prima alternatief voor je. Deze sneaker is toch gewoon ronduit cool? En hij is ook nog voorzien van een veiligheidsneus en anti-slip zool! Kan je ‘s avonds lekker je stiletto’s weer aan.

3M_speedglas_laskap_100_wild_n_pinkLaskap

Deze hebben we bewust voor ‘t laatst bewaard, want… Oh. My. God. Je zou ‘m bíjna ophouden als je ‘s avonds na ‘t werk nog even gaat shoppen! Hij is zo vrouwelijk dat je je vanaf vandaag ook op je werk een prinsesje kunt wanen. En zeg nou zelf, dat is het enige dat wij, Barbies, willen. Toch? Deze laskap heeft trouwens ook allerlei toffe snufjes. Hij verduistert bijvoorbeeld automatisch tot het juiste niveau. Cute én praktisch! Wat wil je nog meer?

Contact

Wil je nou meer advies over jouw perfecte outfit, of wil je gewoon even met ons proosten op deze feestelijke dag? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er voor je!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *