Welterusten! Met deze oordopjes slaap je als een roosje.

Of je nou last hebt van een snurkende partner, druk verkeer onder je slaapkamerraam of een bovenbuurvrouw die weigert haar naaldhakken uit te trekken: nachtelijk lawaai stoort ons allemaal wel eens. Houden de problemen aan, dan kan zich dat uiten in chronisch slaaptekort, wat weer terug te zien is in je prestaties, je concentratievermogen en bovenal je humeur. Kortom: herrie op onchristelijke tijdstippen wil je buitensluiten. Deze oordopjes helpen je daarbij.

Alpine Sleepsoft

Alpine is al jaren marktleider op dit gebied en heeft voor dit veelvoorkomende probleem dan ook vanzelfsprekend een oplossing, in de vorm van de Alpine Sleepsoft-oordopjes. Bijzonder aan deze oordopjes is het filter, dat vooral storende geluiden tegenhoudt maar ervoor zorgt dat je de wekker, de bel, een alarm of je huilende kind nog steeds hoort. Wel zo fijn, want een boze baas omdat je te laat op je werk was is óók niet goed voor je humeur. Het filter is heel zacht, zodat je er nooit last van hebt, zelfs niet als je op je zij slaapt.

Ohropax Soft MINI

Standaard oordopjes zijn voor sommige mensen te groot. Dat is vooral een probleem voor kinderen, jongeren en vrouwen. Voor hen is er nu een oplossing, in de vorm van de Ohropax Soft MINI. Speciaal gemaakt voor kleinere gehoorgangen! Ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar. Wel zo fijn, want dan hoef je niet alsnog wakker te liggen, van de zorgen om je lege portemonnee.

Macks oordopjes en slaapmaskertje

Ga je op reis en moet je noodgedwongen overnachten in rumoerige omgevingen, zoals het vliegtuig of de bus? Of ben je je er gewoon heel erg van bewust dat een set oordopjes in combinatie met een overnachting in de slaapzaal van een hostel veel goedkoper is dan een dure hotelsuite? Dan kan je het beste voor de oordopjes van Macks gaan. Daar krijg je namelijk gratis een slaapmaskertje bij! Hou er wel rekening mee dat deze oordopjes bijna alle geluid dempen. Dat kan heel fijn zijn, maar sommige mensen vinden het vervelend om helemaal van de wereld afgesloten te zijn.

Contact

Wil je graag onze hulp bij een betere nachtrust? We komen niet je schouders masseren en we maken ook geen warme melk met honing voor je, maar voor al je vragen over gehoorbescherming kan je natuurlijk wel bij ons terecht, gewoon met een belletje of mailtje!

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *