Het Grote CoolSafety-Klantbelevingsonderzoek, één jaar later

Precies een jaar geleden heeft CoolSafety bij jou aan de bel getrokken: we wilden van jou weten wat jij denkt en voelt bij de winkelervaring die CoolSafety je biedt. Tijdens dat onderzoek kwamen allerlei waanzinnig interessante wetenswaardigheden naar boven. Sommige dingen hadden we verwacht, anderen verrasten ons compleet. Wist je bijvoorbeeld dat jij ons meer vertrouwt als je tussen heel veel positieve reviews ook één of twee minder enthousiaste verhalen leest?

We zijn natuurlijk hartstikke hard aan de slag gegaan met de kennis waarvan jij ons hebt voorzien. Inmiddels is het een jaar later en hoog tijd om jou op de hoogte te brengen: wat hebben we in dat jaar allemaal gedaan, en wat staat er nog op de planning?

Content

Hoe je het ook wendt of keert, de inhoud van de website is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dat is immers wat jij als koper nodig hebt. Daarom hebben we ons in het afgelopen jaar daarop gefocust.

Assortiment

We hebben het assortiment enorm uitgebreid, met name op gebied van werkkleding, veiligheidsschoenen en valbescherming. En er staat een enorme batch beschermende brillen klaar om online gezet te worden. Wist je dat we gemiddeld vijf nieuwe producten per dag uploaden?

Informatie

We hebben er ook voor gezorgd dat de informatie die je over de producten vindt correct en compleet is. Belangrijke eigenschappen van producten hebben we in de schijnwerper gezet, zo kan je nu al heel makkelijk de specificaties op ‘n rijtje zien staan en kan je over niet al te lange tijd met één muisklik je gekozen product in een andere kleur bekijken.

Prijzen

Tenslotte hebben we ons prijsbeleid eens goed onder handen genomen. We waren altijd al de meest betaalbare en dat blijven we ook, maar we streven ernaar jou meer inzicht te geven in de prijs die je betaalt voor de producten. Zo zijn we helderder in de communicatie rondom verzendkosten en kan je binnenkort een leuke functie op de site verwachten waarmee je gemakkelijk switcht tussen prijzen inclusief BTW en prijzen exclusief BTW. Want dat we ongeloofwaardig eerlijk zijn, willen we aan jou bewijzen!

Voorwaarden

We willen er natuurlijk voor zorgen dat jij je bezoekje aan CoolSafety als heel prettig ervaart. Zoals je in een fysieke winkel goede voorwaarden verwacht, verwacht je dat ook van een webwinkel.

Informatie over levertijden

Jullie hebben aangegeven het voorheen soms wat onduidelijk te vinden hoe hoe lang een product precies onderweg is. Sommige producten kunnen we immers uit voorraad leveren, en andere niet. Daarover communiceren we nu helderder. Je ziet meteen bij het product staan, voor elke maat en kleur, hoe lang het ongeveer duurt voor je ‘m in huis hebt. Handig, hè?

24-uurs levering

En about that, die levertijd… Sinds kort geldt voor heel veel van onze producten dat je ze, als je ze vóór 19.00 uur bestelt, de volgende dag al in huis hebt! De besteltermijn zijn we voortdurend aan het oprekken, zo kan je veel producten tot 20.00 uur bestellen om ze de volgende dag al te krijgen. Stel je voor, straks krijg je je producten op dezelfde dag geleverd! Nee hoor, dat is een grapje. Of toch niet?

Retouren

Ook het retourproces is aanzienlijk verbeterd. Je hoeft tegenwoordig je product alleen nog maar aan te melden en dan kan je ‘m zelf bij het postkantoor terug laten sturen. Heel gemakkelijk allemaal. Zo bestel je met een gerust hart ook die producten, waarvan je weet dat het zou kunnen dat ze je net niet passen.

Gemak

Wij vinden dat winkelen bij CoolSafety leuk moet zijn. Iets wat je even tussendoor op je werk doet, omdat het je genoeg energie geeft om daarna weer door te kunnen met je klus. Het moet in ieder geval niet iets zijn wat je energie kóst, wat je maar gauw doet ‘om het in godsnaam maar achter de rug te hebben’. Daarom hebben we deze verbeteringen doorgevoerd, die het winkelen voor jou veel gemakkelijker maken!

Zoekfunctie

Niet alleen jullie ergerden je dood aan de slechte zoekfunctie op de site, dat deden we zelf ook. Typte je net niet helemaal het goede woord in, dan kreeg je óf helemaal geen resultaten, óf zo’n beetje ons hele assortiment te zien. Dat is nu wel anders: zoek voor de gein maar eens een leuk product op. En als je dan toch bezig bent, kan je net zo goed ook even wat bestellen…

Look & Feel

Toen we onze IT-afdeling, die zich wekenlang ‘t hoofd had gebroken over die vervelende zoekfunctie, hoorden zeggen dat ze bijna klaar waren, schrokken we ons wild. Wie weet wat een stel loslopende IT’ers die klaar zijn met hun taak allemaal gaan uitvreten… Daarom besloten we hen te voorzien van een flinke dosis nieuw werk: de hele site moest in een nieuw jasje worden gestoken. Het is gelukt, en dat zie je eraan af! Overigens zijn de jongens van IT ook daarmee nu klaar en ze gedragen zich nog steeds prima.

Hulp

Keuzes, keuzes, wat een keuzes! Onze winkel kan nog zo goed zijn, als jij niet weet of je schoen A of schoen B moet bestellen, dan ben je nog nergens. Daarom bieden we je ook daarbij de hulp die je nodig hebt.

Bereikbaarheid

Allereerst kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, dan helpen wij je om te vinden wat je zoekt. We mailen vrijwel altijd dezelfde werkdag nog terug en zijn telefonisch inmiddels dertien uur per dag bereikbaar! Voorlopig geldt dat wél alleen doordeweeks: aan de bereikbaarheid in het weekend werken we nog…

Reviews

Het kan ook zijn dat je liever niet door ons, maar door andere klanten geholpen wilt worden. Bijvoorbeeld door van hen te horen wat zij vonden van een product dat jij op het oog hebt. Daarvoor zijn de reviews en recensies. Het afgelopen jaar hebben we ons aangesloten bij Kiyoh, een onafhankelijke website die ervaringen van verschillende klanten verzamelt. En dat bleek een goed idee, want gemiddeld geven jullie ons een 9,1! Yes! Bedankt, lieve mensen!

Gerelateerde producten

Heb je eenmaal besloten welk product je gaat kopen, dan wil je misschien nog wel weten welke producten daar allemaal bij passen. Soms heb je immers andere producten nodig om je verzameling compleet te maken. Die bieden wij je sinds kort gelijk aan, al in het overzicht van het product. Niet omdat wij persé meer omzet willen draaien (wat we natuurlijk ook leuk vinden, hoor, daar niet van) maar vooral omdat jouw gasmasker niet compleet is zonder filters, omdat je weinig hebt aan helmoorkappen als je geen helm hebt en omdat een corrigerende schoen alleen corrigeert als je er de goede inlegzool in legt.

Extraatjes

Kijk, dat wij de beste zijn op gebied van PBM, dat weten we zelf natuurlijk al lang. Maar we willen dat jij dat óók weet. En daarom zijn we altijd op zoek naar extraatjes: net dat beetje meer, waardoor jij merkt dat CoolSafety inderdaad de beste, meest betrouwbare en meest complete PBM-verkoper op de markt is.

Video

Sinds een paar maanden hebben we onze eigen video-marketeer in dienst, die zich bezig houdt met het maken van video’s bij de belangrijkste producten. Inmiddels hebben we er al meer dan veertig live staan! Zo verzekeren we je ervan dat je echt álles weet over het product dat je wilt gaan kopen, voordat je het daadwerkelijk koopt.

360-graden foto’s

Ook dit is een manier van informatieverstrekking die ons bijzonder goed bevalt, en die we dan ook met veel plezier aan jou presenteren. De meeste schoenen kan je nu bijvoorbeeld al vanuit alle hoeken bekijken. Hartstikke handig, want je zal maar net willen zien hoe dat stukje schoen onder het derde vetergaatje van links eruit ziet.

Blog

We hebben ook een blog! Wist je dat? Dat wist je niet, hè? Nee, echt, we hebben een blog. En dat blog is hard op weg om de meest uitgebreide database op gebied van PBM van het hele internet te worden. Een soort EncyCOOLpedia, dus.

Infopagina’s

En hoewel jij het natuurlijk heerlijk vindt om dagenlang over het blog te struinen op zoek naar leuke wetenswaardigheidjes, is dat niet eens nodig. Je vindt in elke shop namelijk de belangrijkste informatie over dat onderwerp, kant en klaar voor jou voorgeselecteerd, in de onderste balk, onder het kopje ‘infopagina’. Daar staat bijvoorbeeld het verschil tussen ESD en antistatisch uitgelegd, of je leest er wat het voordeel is van een auto-darkening lasscherm.

Conclusie

Je ziet het, wij doen met heel veel plezier alles om jou de mooiste winkelervaring te bezorgen. Want, eerlijk is eerlijk, wij hebben er zelf ook het meeste aan als je graag nog eens terug wilt komen. In het afgelopen jaar hebben we daarom allerlei verbeteringen doorgevoerd, en voor het komende jaar staat er nog veel meer op de planning. Heb je briljante ideeën, die we echt niet mogen missen, of wil je graag iets opmerken? Dan horen we dat natuurlijk heel graag van je. Neem gewoon even contact met ons op. Weet je nog, we zijn wel dertien uur per dag bereikbaar. Is dat even handig…

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “Het Grote CoolSafety-Klantbelevingsonderzoek, één jaar later”

  1. Ik heb een aankoop proces meegemaakt en dat vond ik vlot, geen enkele verwarring. Sites bomvol van producten, verrijkt met informatie en soms met video’s en blogs… goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *