Productreview QW3 werksok: omdat echte helden op sokken lopen

Je staat op ‘t punt naar je werk te gaan. Je hebt je stoere broek met verstevigde knieën aan, en je high-viz werkjas, je handschoenen met extra grip, je schoenen met stalen neuzen. Om je middel heb je je gereedschapsgordel, voor de helft gevuld met nuttige tools en voor de andere helft met gadgets die gewoon heel cool zijn en die je vást een keer nodig hebt. Je geeft je dochter / zoon / hond een aai over de bol, en terwijl je echtgenoot jou je broodtrommel in de hand drukt, werp jij hem of haar nog snel een kusje toe. Nou, dan heb je wel aan zo’n beetje alles gedacht. Toch? Niet dus. Je bent je sokken vergeten.

Sokken

En dat terwijl je sokken een wezenlijk verschil maken in het gemak waarmee jij je dag doorkomt. Goede werksokken zijn net als de belangrijke bacteriën in je darmen: typisch van die dingen waar je het liefst niet teveel aandacht aan wilt besteden, maar waarvan het gewoon heel fijn is als ze er zijn en doen wat ze moeten doen. Dat is dan ook de reden dat wij je in dit blog uitleggen waarom jij in het vervolg eigenlijk niet meer zonder de QW3 Comfort Sok kan.

Coolmax

De QW3 Comfort Sok is gemaakt van een bijzondere mix van materialen. Die mix zorgt dat de sokken precies goed passen en dat ze lekker zitten. Één van de bijzondere stoffen in deze sok is Coolmax, een heel speciaal soort polyester. Coolmax zorgt ervoor dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd van je huid. Je voeten blijven dus droger. Dat is zowel in de winter als in de zomer fijn: je voeten blijven warm als het koud is en koel als het warm is!

Tekst gaat verder onder video.

Andere eigenschappen

Behalve comfortabel is deze sok ook nog eens oersterk. De tenen en hielen zijn verstevigd, wat ervoor zorgt dat de sok minder snel slijt. Die versteviging zorgt er trouwens ook voor dat je minder snel last hebt van sneetjes en blaren op je tenen. Ook is de QW3 Comfort Sok anti-statisch en ESD-proof. Da’s wel zo veilig.

Al met al…

Al met al is dit echt een topper onder de sokken. En omdat wij er nou voor hebben gezorgd dat jij je daar bij de voordeur, terwijl je net helemaal bepakt en bezakt was, weer moet gaan staan uitkleden om je voet-ondergoed te verwisselen, hebben we een goedmakertje voor je: we bieden je de QW3 Comfort Sok nu tijdelijk aan tegen een bizár goeie prijs. En dat is bijna net zo lekker als die sok zelf… Laat je het weten als je nog vragen hebt? 

QW3 Comfort Sok

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “Productreview QW3 werksok: omdat echte helden op sokken lopen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *