Productreview Techniche Aerochill Koelpet: Zelfs voor de grootste heethoofden!

Het is hoogzomer en hoewel dat in ons kikkerlandje niet altijd betekent dat de zon schijnt, kan de temperatuur soms toch behoorlijk oplopen. Veel mensen hebben daar last van. Dat geldt vooral hen die fysiek zwaar werk verrichten. Die mensen kunnen last krijgen van zogenaamde ‘hittestress’: klachten als gevolg van werken in te hoge temperaturen. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan vermoeidheid, duizeligheid, uitdroging en een zonnesteek. Hittestress komt natuurlijk niet alleen voor in de zomer. Werk je bijvoorbeeld in een machinekamer, dan kan het ook in de winter behoorlijk warm worden. Gelukkig hebben wij een oplossing: de Techniche Aerochill Koelpet!

De Techniche Aerochill Koelpet

Deze stoere pet lijkt op de doodgewone baseballcaps die je in Amerika op elke straathoek kunt kopen. Toch zitten er een aantal interessante snufjes aan. Zo kan hij je hoofd tot wel tien uur lang koel houden, nadat je de pet kort in koud water hebt gedompeld, en beschermt hij je hoofd en haar tegen UVA- en UVB-stralen.

Makkelijk in gebruik

De koelpet van Techniche is supergemakkelijk te gebruiken. Maak je dus maar geen zorgen: zelfs als de hitte je al een beetje te pakken heeft, kan jij deze pet nog aan de praat krijgen. Je hoeft ‘m alleen maar ongeveer een minuutje in koud water te dompelen. Knijp de pet uit – zonder te wringen – en zet ‘m op je hoofd. Voilà: de koelte is daar, en die houdt wel vijf tot tien uur lang aan!

Andere pluspunten

De klep van de pet geeft ‘m niet alleen z’n stoere looks, maar zorgt er natuurlijk ook voor dat de zon niet in je ogen schijnt. Fijn is ook dat de pet niet is gemaakt met gevaarlijke chemicaliën, zoals je misschien zou verwachten bij een dergelijk product. Techniche heeft gebruik gemaakt van hun zelf ontwikkelde Aerochill-technologie. Daarbij wordt een materiaal benut dat de koelte van zichzelf heel lang vasthoudt. Dat betekent dus ook dat je de pet makkelijk kunt wassen als hij is vies geworden: een simpel sopje waar je de pet even, op de hand, doorheen haalt voldoet. Ten slotte is het prettig dat de pet iedereen past: one size fits all, dus.

Conclusie

De Techniche Aerochill Koelpet is gemakkelijk te gebruiken en biedt gedurende zo’n vijf tot tien uur heerlijke koelte. Hij beschermt daarnaast ook tegen UV-licht en vervelende zonnestralen. Hij is veilig en makkelijk op de hand te wassen. Al met al zouden wij deze pet dik aanbevelen aan iedereen die wel eens last heeft van de warmte, of dat nou is omdat je in de zon aan het stratenmaken bent, omdat je op topniveau tennist of omdat je gewoon graag lang aan de Costa Brava wilt liggen bakken. De Techniche Aerochill Koelpet houdt zelfs de ergste heethoofden koel. Bestel ‘m bij ons!

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *