De CoolKid-oorkap: voor elk koppie een kappie. GRATIS voor scholen!

Dat je de oortjes van je kiddo goed moet beschermen, weet je natuurlijk al lang. Daar hebben we het al heel vaak over gehad. We vertelden je bijvoorbeeld algemene informatie over gehoorbescherming voor kinderen en voor baby’s, we wezen je erop dat peuters en kleuters steeds vaker gehoorschade hebben, en we informeerden je bijvoorbeeld over oorkappen voor kids die een MRI-scan moeten ondergaan. In al die artikelen voorzagen we je van superdegelijk advies én de daarbij passende producten. En nou zeggen we: gooi die producten het raam maar uit. Want we hebben nu toch iets moois. Iets fijners, duurzamers, comfortabelers en betaalbaarders. We hebben de beste oorkap die jij en je kind óóit hebben gezien. We hebben De CoolKid.

Tekst gaat verder onder afbeelding. 

Koppie erbij

Wij van CoolSafety, experts op het gebied van het liefdevol beschermen en verzorgen van je oren, merkten dat kinderen in Nederland steeds meer behoefte krijgen aan een manier om zich af te sluiten van alle prikkels die de buitenwereld op hen af stuurt. Vooral op school is het een probleem: kids kunnen zich niet meer concentreren, hun prestaties gaan achteruit en ze zitten niet lekker in hun vel. Níét tof. Want alleen een kind dat zich helemaal op z’n plek voelt op school, kan zijn of haar dromen waarmaken! CoolSafety zou CoolSafety natuurlijk niet zijn als we ons niet geroepen voelden de kinderen van een oplossing te voorzien. Daarom richtten we Koppie erbij op: een project dat zich richt op de concentratiebehoeften van kinderen. Het vlaggenschip van Koppie erbij? De megacoole CoolKid.

De CoolKid

Natuurlijk zijn er de ‘oude’ kinderoorkappen, zoals de Alpine Muffy en de Peltor Kid, die best okee zijn en kinderen helpen zich te concentreren. Maar toen wij met de kids gingen praten, bleek dat die ze niet luxe genoeg vonden. Ze zochten iets wat lekkerder zit, langer mee gaat, beter dempt en minder kost – hoewel dat laatste vooral een vraag van ouders en scholen was. Aan die wensen geven wij natuurlijk graag gehoor, en zo werd de CoolKid geboren.

Tekst gaat verder onder afbeelding. 

Één groot pluspunt

Waarin de CoolKid-oorkap uitblinkt? Nou, alleen maar op precies díé punten die volgens de kinderen het belangrijkst vonden. Dat betekent dat de CoolKid:

  • effectiever is het beste dempt (28dB!)
  • comfortabeler is en superlekker zit
  • duurzamer is en lang mee gaat
  • degelijker is en tegen een stootje kan
  • cooler is en er te gek uit ziet
  • goedkoper en betaalbaarder is

Daarnaast is ‘ie voorzien van allerlei handige snufjes. Je krijgt er bijvoorbeeld een gratis tasje bij, waar je je naam op kan schrijven. Handig, want dan wordt ‘ie beschermt én weet iedereen dat ‘ie er vanaf moet blijven! De verpakking is ook hartstikke leuk, want daar staan spelletjes en een kleurplaat op. Voor als je je schoolwerk door al dat concentreren veel te snel af hebt.

Okee, we begrijpen dat dit uit de mond van de producent allemaal niet zo geloofwaardig klinkt. Zelf zien wat de kids ervan vinden? Check dit toffe filmpje!

Tekst gaat verder onder video. 

Nog meer leuks

Ben je enthousiast geworden? Neem dan vooral even een kijkje op de website van Koppie erbij en de CoolKid. Je kunt de CoolKid-oorkap daar bestellen, zowel per stuk als in een handig voordeelpakket. En wist je dat scholen zelfs een GRATIS sample kunnen aanvragen? Nog even en kids in heel Nederland kunnen zich concentreren op wat een kind zou moeten doen: dromen laten uitkomen. We zeiden het al. De CoolKid is gewoon cool.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *