De wind in de rug met de STORMIX S3 aan je voeten!

Ken je dat – je moet een klein klusje opknappen, je hebt een tijdelijke stagiaire, of je eigen, mooie werkschoenen liggen bij de schoenmaker. Allemaal situaties waarin je voeten goed beschermd moeten worden, maar je daar geen fortuin in wilt investeren. Allemaal situaties waarin onze knalaanbieding van de Stormix S3 de perfecte oplossing is. Zelden was een goeie veiligheidsschoen zo onvoorstelbaar goedkoop!

De Stormix: een echte S3

De Stormix voldoet aan alle criteria van bescherminsgniveau S3. Dat betekent dat hij een penetratiebestendige zool heeft, is voorzien van een stalen neus en dat hij antistatische eigenschappen heeft. Meer weten over de verschillende categorieën schoeisel? Lees ons artikel over de normeringen van veiligheidsschoenen.

Comfort

Een andere reden om de Stormix S3 aan te schaffen is z’n grote comfort. Het hoge model geeft steun aan je enkels en het textiel binnenwerk is lekker zacht. Door het buitenwerk van gecoat leer is hij geschikt voor bijna elke situatie. En van al dat comfort geniet je ook als je kleine of juist heel grote voeten hebt, want deze kanjer komt in wel zestien verschillende maten!

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Prijs

Leuk, allemaal, natuurlijk, maar het aller-, aller-, allermooist is toch wel de prijs. Daar kan je gewoon niet omheen. Hij kost geen drol! Terwijl je voeten toch goed beschermd zijn. En daarmee is de Stormix S3 dus typisch zo’n aankoop die jou geen windeieren gaat leggen.

Conclusie

Eerlijk is eerlijk, deze schoen gaat bij dagelijks gebruik geen tien jaar mee. Daar is ‘ie gewoon niet voor gemaakt. Maar voor kortdurend, tijdelijk of af-en-toe gebruik is de Stormix S3 i-de-aal. Hij is veilig, comfortabel en bovenal súpergoedkoop. Dus het enige waar je nu nog over na moet denken: waar ga je al dat uitgespaarde geld aan uitgeven…

Print Friendly, PDF & Email

4 gedachten over “De wind in de rug met de STORMIX S3 aan je voeten!”

    1. Hi Joris! Ik snap je twijfel, voor deze prijs…. 🙂 Eerlijk is eerlijk: bij dagelijks gebruik gaan ze geen jaren mee, in tegenstelling tot sommige van onze duurdere schoenen. Deze zijn vooral hartstikke geschikt voor gebruik voor bepaalde tijd. Dus ‘t ligt helemaal aan wat je gaat doen. Als je persoonlijk advies wil, bel dan vooral even, dan helpen we je! ^Mirre

  1. Leuke blog! We hebben deze schoenen vorige week gekocht. En alles wat er over geschreven is, klopt 100%. En voor die prijs? Absoluut de moeite waard om ze ook eens te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *