Wat een plaatje: de Redbrick Motionline!

Voor de meeste mensen zijn werkschoenen niet het favoriete onderdeel van hun outfit. Ze vinden dat ze er niet tof uitzien, dat ze nooit lekker zitten of dat ze zorgen voor vermoeide voeten aan het eind van de dag. Wij snappen die mensen. In heel veel gevallen ís het ook niet fijn om veiligheidsschoenen te dragen. Maar daar brengt Redbrick nu verandering in. Met trots presenteren wij de blitste veiligheidsschoenen van deze eeuw: de Redbrick MotionLine!

Tekst gaat verder onder afbeelding

Normering van de Motionline

Dit zijn te gekke sneakers, of niet dan? Geloof het of niet: ze voldoen helemaal aan de eisen van een S1P-normering. Dat betekent dat ze een veiligheidsneus en een ondoordringbare tussenzool hebben. Je voeten zijn dus altijd beschermd tegen scherpe en zware objecten. Vind je dat nog niet voldoende, dan is er voor de echt hydrofobe werklui de Comet. Die schoen heeft een S3-normering en bevat dus niet alleen bovenstaande neus en tussenzool, maar beschermt ook nog eens tegen water. Daarmee is hij heel geschikt voor werken in vochtige en natte omgevingen.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Nog meer veiligheid

Maar ja, als de Motionline alleen maar zou voldoen aan de eisen, was ‘ie natuurlijk nog niet half zo tof. Daarom hebben ze aan de gehele reeks ook nog een rubberen loopzool met de hoogst haalbare slipweerstand toegevoegd. En dat is niet het enige: ze zijn allemaal ook nog eens helemaal ESD-proof. Op die manier voorkom je elektrostatische ladingen en bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de materialen waarmee je werkt.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Toffe specs

Toch koop je zo’n paar schoenen natuurlijk niet alleen omdat ze veilig zijn. Daarom is de Motionline voorzien van nog een hele reeks toffe eigenschappen. Ze zijn bijvoorbeeld lichter dan bijna alle andere veiligheidsschoenen, waardoor je als ‘t ware vergeet dat je ze aanhebt en het gevoel hebt op wolkjes te lopen. En ook onze new age hippies komen goed uit met deze schoen: hij is namelijk he-le-maal vegan. Er is gebruik gemaakt van kunstmatige materialen in plaats van bijvoorbeeld leer, die niet alleen een hoger ademend vermogen en een betere flexibiliteit hebben, maar ook nog eens bijdragen aan het voortbestaan van onze mooie wereld.

Tekst gaat verder onder video

Conclusie

De hele collectie is verkrijgbaar in maat 39 t/m 48 en, zoals je ziet, in jouw favoriete kleur. Dus stop met klagen en get in motion! Wil je meer weten over de Motionline van Redbrick, of wil je direct een paar bestellen? Check de links in dit artikel of neem even contact met mij op

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “Wat een plaatje: de Redbrick Motionline!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *