Slaap zacht met de nieuwe, verbeterde SleepSoft

Je kunt vliegen! En onder water ademen! En alles eten wat je wilt, zonder een gram aan te komen! En… dan wordt je bruut gewekt. Of het nou de naaldhakken van je bovenbuurvrouw, het gesnurk van je partner of de bouwvakkers in het slooppand drie straten verderop zijn: wakker gemaakt worden op een onchristelijk tijdstip is nooit leuk. Nou kon je daar natuurlijk altijd al oordopjes tegen gebruiken, maar die zitten niet lekker, zijn ingewikkeld of onzuinig in ‘t gebruik. Gelukkig is er Alpine to the rescue met hun geheel vernieuwde SleepSoft oordopje. Ik vertel je er alles over.

Tekst gaat verder onder afbeelding

De nieuwe SleepSoft

De Alpine SleepSoft behoorde al tot één van de fijnste oordopjes om mee te slapen. Deze nieuwe versie is vooral verbeterd op gebied van gebruiksgemak. Hij heeft een geinig pieletje waarvan je op ‘t eerste gezicht misschien afvraagt wat het is – maar die is dus bedoelt om het dopje gemakkelijker in en uit je oor te krijgen. En dat is wel nodig, want de meeste mensen dragen oordopjes niet diep genoeg in hun oor, waardoor de demping niet volop wordt benut. Wist je dat een incorrect gedragen oordopje nog geen vijf decibel dempt? Dat is nog niet eens genoeg om het geritsel van je lakens buiten te sluiten! Zo’n pieliewielie aan het oordopje is dus absoluut geen overbodige luxe.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Andere specs

Verder is vooral belangrijk dat de Alpine SleepSoft ook geschikt is voor zijslapers. Het oordopje is gemaakt van dusdanig zacht materiaal dat ze niet hinderlijk prikken als je met je oor op het kussen ligt. Toch zijn de filters hartstikke degelijk. Ze houden 25 decibel aan geluid tegen. Dat betekent in de praktijk dat je bovengenoemde hinderlijke geluiden voldoende kunt buitensluiten om lekker te slapen. Het is in de praktijk niet haalbaar om alle geluid buiten te sluiten, maar dat is ook niet wenselijk. Je wilt natuurlijk wel gewoon wakker worden van je wekker, een brandalarm of je huilende baby. En dat kan dus, met de magnifieke Alpine SleepSoft.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Tot slot…

Tot slot wordt de nieuwe Alpine SleepSoft geleverd met een handig opbergdoosje en een cleaner om ze schoon te maken. Ze bevatten geen siliconen en zijn hartstikke lang bruikbaar. Wil je er meer over weten? Neem even contact met me op – maar niet ‘s nachts, want dan slaap ik.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *