In het zonnetje: onze top-3 van Bata veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn over ‘t algemeen groot, lomp, zwaar en onhandig (of onvoetig?). Je trekt ze bepaald niet met plezier aan. Verschillende grote merken hebben geprobeerd iets aan het slechte imago van de veiligheidsschoen te doen. Zo zijn er producenten die alleen nog hippe sneakers maken die geheel voldoen aan alle veiligheidseisen, maar ja, er een beetje vlot uitzien wordt helaas nog niet op elke werkplek in Nederland toegejuicht. Ben jij op zoek naar een klassieke veiligheidsschoen die niet opvalt maar uitblinkt in degelijkheid en comfort? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij het stoere merk Bata. Bata maakt allerlei soorten veiligheidsschoenen die één ding gemeen hebben: ze zijn goed. Hier onze top drie!

1. Bata Act112 S3

Een allround alleskunner op nummer één: de Bata Act 112 met S3-normering.  Alles wat je maar aan bescherming kunt zoeken is in deze schoen gepropt. Hij heeft een stalen neus en een stalen tussenzool, gaat schokken en slippen tegen en is ESD-veilig. Het hoge model ondersteunt je enkel en het nubuck buitenwerk is op een subtiele manier toch aantrekkelijk voor ‘t oog.

2. Bata Traxx 91 S2

Op zoek naar iets sportievers? Dan past de Bata Traxx 91 met S2-normering bij jou. Op bescherming tegen ESD na biedt deze coole topper je evenveel veiligheid als de Act112, maar het lage model geeft net wat meer bewegingsvrijheid en het stoere model geeft een vlottere uitstraling.

3. Bata Act144 S2

Geef toe, elk jaar, als je terugkomt van de camping, wou je dat je die Crocs ook naar je werk aan kon! Zal ik je eens iets vertellen? Dat kan nu. De Bata Act144 S2 is dan misschien wel net zo lelijk als bovengenoemde instapper, hij is ook mínstens zo comfortabel! Alsof je op wolkjes loopt. En dan heeft hij ook nog een stalen neus, anti-slip loopzool, lederen buitenwerk en geen gedoe met veters.

Dus…

Nou, in het vervolg hoef jij niet meer te balen van suffe veiligheidsschoenen! Je kunt weer een tijdje vooruit. Wil je meer informatie over de veiligheidsnormeringen voor schoenen? Check dan dit artikel. Als je persoonlijk advies wil, kan je natuurlijk ook even contact met ons opnemen. We staan voor je klaar!

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “In het zonnetje: onze top-3 van Bata veiligheidsschoenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *