EK Winactie

actiebanner

Yeeehees! Zit jij er al klaar voor? Heb je stiekem al een huiskamerconcert gegeven voor je wuppies op je tijdloze vuvuzela? Staat ’t bier al een tijdje koud voor een spannend avondje voetbal? Na negen jaar mogen we dan eindelijk weer mee strijden om de Europese titel. Dat vinden wij bij CoolSafety hartstikke gaaf, tijd voor een hele vette winactie!

WIN WIN WIN - Voorspel de uitslag en win!

De Oranje leeuwen bevinden zich in Groep C en moeten het opnemen tegen de landen Oekraïne, Noord-Macedonië en Oostenrijk. Dat worden natuurlijk hele spannende wedstrijden voor onze kersverse bondscoach Frank de Boer. Om het nóg spannender te maken, hebben wij een eigen EK-poule opgezet.

Hoe werkt het? Heel simpel. Kies één of meer wedstrijden om mee te doen en vul je score in op het betreffende formulier. Weet jij de exacte uitslag te raden bij een van de drie wedstrijden? Dan maak jij kans op een van de drie prijzen hieronder! Klik hier als je de actievoorwaarden wilt lezen.

nloek nloos nlmac
 
   

IEDERE WEDSTRIJD EEN ANDERE HOOFDPRIJS!


NED - OEK: Een mega gaaf Tricorp Pakket t.w.v. €150,-

Ben je al bekend met het Nederlandse workwear merk Tricorp? Ja of nee: wij geven een fantastisch Tricorp pakket weg ter waarde van €150 (uitsluitend te besteden aan Tricorp spullen)! Zie jij je al lopen in die stoere werkpolo’s en werkbroeken van Tricorp? Wij wel! Om kans te maken op deze gave prijs moet jij natuurlijk de correcte uitslag raden van Nederland – Oekraïne op zondag 13 juni.

nloek
Tricorp

NED - OOS: Een officiëel Nederlands Elftal thuis shirt t.w.v. €89,99

Na negen jaar kunnen we onze oranje tenues weer uit de kast toveren en maken we ons klaar voor de wedstrijd. Een geweldig moment voor heel Nederland om samen weer naar iets moois uit te kijken. Iedereen in het oranje, de straten zijn versierd en de drankjes staan koud klaar om gedronken te worden. Heb jij nog geen oranje kledij in huis? Niet getreurd! Jij hoeft enkel de uitslag van Nederland – Oostenrijk op donderdag 17 juni goed te hebben. Je maakt kans op een officieel Nederlands thuis shirt ter waarde van €89,99!

nloos
Nederlands Tenue

MKD - NED: Een fantastische voetbaltafel t.w.v. €129,99 (voor thuis of op de zaak)

Op maandag 21 juni spelen we tegen Noord-Macedonië, dit is ook gelijk de laatste wedstrijd die Nederland moet spelen in de groepsfase. Voor deze laatste wedstrijd hebben wij een prijs klaar staan waar je met vrienden of collega’s van kunt genieten. Raad jij de eindstand van de wedstrijd Noord-Macedonië tegen Nederland op 21 juni? Dan maak jij kans op een gave voetbaltafel ter waarde van €129,99. Klaar om iedereen in te maken?

nlmac
Voetbaltafel

En maak óók kans op een van de 200 super coole Oranje veiligheidshesjes

Naast de drie fantastische hoofdprijzen maak je als deelnemer óók nog kans op een van de 200 oranje veiligheidshesjes van CoolSafety. Deze veiligheidshesjes zijn anders dan andere. De CoolSafety juich-hesjes maken jouw oranje outfit helemaal af! Neon-oranje, voorzien van een leuke leus om de oranje leeuwen te steunen, én voorzien van een 1.5 meter logo. Zo ben jij helemaal klaar om de longen uit je lijf te juichen. En nog op een veilige manier ook! Daar staan wij voor bij CoolSafety.

Veiligheidsvest

Actievoorwaarden
Hieronder zijn de actievoorwaarden te vinden van de EK 2021 actie van CoolSafety. Heb je vragen en/of opmerkingen over onze actie? Dan kan je ons bereiken via de contactgegevens op deze pagina. De looptijd van deze actie loopt op dit moment van 13 juni tot en met 21 juni 2021.
1. Deelnemers mogen maar één e-mailadres gebruiken per gespeelde wedstrijd.
2. Deelnemers moeten zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief om mee te kunnen doen met de winactie. (als je mee doet, wordt je automatisch ingeschreven)
3. Voorspelling van wedstrijduitslag dient uiterlijk 3 uur voor aanvang van de wedstrijd ingestuurd worden.
4. Deelnemers die een van de hoofdprijzen hebben gewonnen, komen niet meer in aanmerking voor de overige hoofdprijzen. Wel maken zij nog kans op het winnen van een van de 200 veiligheidshesjes.
5. Wanneer CoolSafety het vermoeden heeft dat er fraude wordt gepleegd, kan de organisator er voor kiezen om de deelnemer(s) in kwestie uit te sluiten van de winactie.
6. Na afloop van de wedstrijd (volgende dag) wordt er bekend gemaakt wie de betreffende prijs heeft gewonnen.
7. De winnaar wordt persoonlijk benaderd door CoolSafety.