Ideaal Drukverband - 8 cm x 5 m, 10 stuks

Ideaal, niet-elastisch verband

Het verband is gemaakt van 100% katoen en rafelt niet. Het materiaal is dicht geweven waardoor de zwachtels niet elastisch zijn en geschikt zijn voor het aanbrengen van druk op kneuzingen en verstuikingen (ter fixatie) en/of voor het aanleggen van een wonddrukverband (om bloeden te stelpen). Het verband is wasbaar en kan worden gedesinfecteerd.

Het ideaalverband wordt ideaal genoemd omdat het de ideale eigenschappen heeft van niet-elastisch, gemakkelijk schoon te maken en desinfecteerbaar te zijn. Dit betekent dat het zowel thuis kan worden gebruikt op een gekneusde knie of elleboog, als in een medische omgeving waar het eventueel moet worden gesteriliseerd.

Het ideale verband is gemaakt van materiaal dat zo dicht geweven is dat het niet rafelt of rafelt. Aan de basis van het verband kan watten worden toegevoegd om bloed op te nemen dat er eventueel onderdoor sijpelt. Het wondverband, ook wel drukverband genoemd, moet over de wond worden gelegd met een pleister erop om het op zijn plaats te houden, want dit geeft druk op de wond om het bloeden te stoppen.

Pluspunten

  • 8cm x 5m 
  • 10 stuks

Ideaal Drukverband - 8 cm x 5 m, 10 stuks

23,27 excl. btw
Direct leverbaar
- +
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf €75,- Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis
Modelnummer:
27.85EK7508
Merk:
EHBO
Prijs incl btw:
25.36
Toon minder
Toon meer

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk