Leukostrip Zwaluwstaartje - 6,4 mm x 76 mm - 3 stuks

Zwaluwstaartstrips om hechtmateriaal vast te zetten

Zwaluwstaartstrips zijn medische strips die worden gebruikt voor wondsluiting, zowel als primaire als secundaire hechting. Ze worden ook gebruikt om andere soorten hechtmateriaal vast te zetten.

Zwaluwstaartstrips zijn gemaakt van 100% elastisch polyamide dat uitrekt wanneer het opzwelt. Het belangrijkste voordeel van dit materiaal is het uitzonderlijke hechtvermogen en de goede weefseltolerantie. De strip is zo ontworpen dat hij strak en stabiel in de wond blijft zitten, ongeacht de bewegingen van de lichaamsdelen.

De strips worden vooral gebruikt voor kleine wonden waarbij de hechtingen binnen een week zijn verwijderd. Na het verwijderen van de strip blijft er slechts een kleine markering (ongeveer 1 cm) op de huid achter. Daarnaast werken zwaluwstaartstrips ook als hulpmiddel bij hechtingen (in of onder de huid), bijvoorbeeld als primaire hechting of met nietjes.

De verbanden zijn luchtdoorlatend, waardoor wordt voorkomen dat de wondranden vocht opnemen en zacht worden, waardoor de wond niet goed zou kunnen genezen.

Leukostrip kleefverbanden zijn luchtdoorlatende verbanden die kunnen worden gebruikt in vochtige omstandigheden (bijv. sportclubs, schaatsbanen en zwembaden). 

Pluspunten

  • Uitzonderlijke hechtvermogen
  • Luchtdoorlatend
  • Hulpmiddel bij hechtingen

Leukostrip Zwaluwstaartje - 6,4 mm x 76 mm - 3 stuks

3,50 excl. btw
Over +/- 1 dag weer leverbaar
- +
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf €75,- Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis
Modelnummer:
27.858117
Merk:
Leukostrip
Prijs incl btw:
3.82
Toon meer
Toon minder

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.6 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk