Nobaheban cohesieve blauw drukverband - 3,7 cm x 4,5 m

Nobaheban drukverband is licht, comfortabel en zelfklevend

Nobaheban cohesieve blauwe drukverbanden van 3,7 cm x 4,5 m zijn elastische verbanden die zijn ontworpen om op hun plaats te blijven en zich aan zichzelf te hechten zonder het gebruik van pinnen of tape.

Dit type verband kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Aan de ene kant zorgt het voor een goede compressie, het maakt bijvoorbeeld het verwijderen van opgehoopt vocht mogelijk. Omdat de tegendruk van het verband druk uitoefent op het weefsel, kan de vloeistof worden verdreven, bijvoorbeeld door lymfatische vetten. Het verband zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling.

Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin Nobaheban cohesieve blauwe drukverbanden kunnen worden gebruikt:

  • Compressie: Nobaheban cohesieve blauwe drukverbanden kunnen worden gebruikt voor het bieden van compressie aan spieren en gewrichten. Door de druk te verhogen, kunnen de verbanden helpen om zwelling te verminderen en de bloedstroom te bevorderen.
  • Verstuikingen en verrekkingen: Cohesieve blauwe drukverbanden kunnen worden gebruikt om gewrichten te ondersteunen die verstuikt of verrekt zijn. Ze bieden een comfortabele en flexibele pasvorm, en door de druk te verhogen kunnen ze de pijn en zwelling verminderen.
  • Preventie van blessures: Nobaheban cohesieve blauwe drukverbanden kunnen ook worden gebruikt om kwetsbare of zwakke gewrichten te ondersteunen en te stabiliseren om blessures te voorkomen. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of bij zware lichamelijke activiteiten.
  • Behandeling van lymfoedeem: Cohesieve blauwe drukverbanden kunnen worden gebruikt bij de behandeling van lymfoedeem, een aandoening waarbij zich vocht ophoopt in de weefsels. Door compressie te bieden, kunnen de verbanden helpen om de zwelling te verminderen.
  • Postoperatief herstel: Na een operatie kunnen Nobaheban cohesieve blauwe drukverbanden worden gebruikt om zwelling te verminderen en het genezingsproces te ondersteunen.

Pluspunten

  • Licht, comfortabel en zelfklevend
  • bestand tegen water en zweet
  • gelijkmatige drukverdeling
Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van Nobaheban cohesieve blauwe drukverbanden afhankelijk is van de aard en ernst van de verwonding of aandoening, en dat professioneel medisch advies nodig kan zijn om de juiste toepassing en druk van het verband te bepalen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of een gekwalificeerde medische professional.

 

Nobaheban cohesieve blauw drukverband - 3,7 cm x 4,5 m

1,58 excl. btw
Over +/- 1 dag weer leverbaar
- +
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf €75,- Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis
Modelnummer:
27.85455403
Merk:
Nobaheban
Prijs incl btw:
1.72
Toon minder
Toon meer

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk