Wondsnelverband - 10 x 12 cm - 50 stuks

Snelverband voor noodgevallen

Een wondsnelverband van 10 x 12 cm is een type verband dat speciaal is ontworpen om snel en gemakkelijk op een bloedende wond te worden aangebracht. Het verband bestaat uit een absorberend kussen dat is bevestigd aan een elastisch verband, waardoor het verband gemakkelijk en veilig kan worden bevestigd. 

Snelverband kan gebruikt worden om bloedingen te stelpen en vuil uit een wond te houden. Het wordt niet aanbevolen om dit verband over een groot gebied te gebruiken, omdat het de luchtcirculatie kan belemmeren en problemen kan veroorzaken met het genezingsproces. Als het verband langer dan drie dagen blijft zitten, moet het worden vervangen omdat er infectiegevaar bestaat.

Pluspunten

  • Zeer absorberend
  • Steriel verpakt
  • 50 stuks
Hier zijn enkele situaties waarin een wondsnelverband van 10 x 12 cm nuttig kan zijn:
  • Snijwonden: Een wondsnelverband van 10 x 12 cm kan worden gebruikt om een snijwond te bedekken en het bloeden te stoppen.
  • Schaafwonden: Het verband kan ook worden gebruikt om een schaafwond te bedekken en te beschermen.
  • Brandwonden: Een wondsnelverband kan ook nuttig zijn bij kleine brandwonden, waarbij het verband kan helpen om de wond te beschermen en het risico op infectie te verminderen
  • Kleine bloedingen: Als er sprake is van kleine bloedingen, kan een wondsnelverband van 10 x 12 cm worden gebruikt om het bloeden te stoppen en de wond te bedekken.
  • Snelle verbandwissel: Een wondsnelverband kan ook handig zijn in situaties waarin snel een verband moet worden aangebracht en er geen tijd is om een traditioneel verband aan te brengen.

Het is echter belangrijk om op te merken dat in ernstige gevallen van bloedingen of wonden professionele medische hulp moet worden gezocht. Een wondsnelverband kan in deze situaties worden gebruikt als een tijdelijke oplossing om het bloeden te stoppen totdat professionele hulp beschikbaar is.

Wondsnelverband - 10 x 12 cm - 50 stuks

33,87 excl. btw
Over +/- 1 dag weer leverbaar
- +
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf €75,- Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis
Modelnummer:
27.85EK0461
Merk:
EHBO
Prijs incl btw:
36.92
Toon minder
Toon meer

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk