Zelfhechtend verband

Gemakkelijk zelf klevend verband

Dit zelfklevend verband kan worden gebruikt voor wonden en als fixatieverband. Het kan ook worden gebruikt om spalken aan gebroken botten te bevestigen en als steunverband of mitella om verergering van verwondingen en verstuikingen na een trauma te voorkomen (bijvoorbeeld wanneer een gewricht bij een ongeval is beschadigd).

De kleefzwachtel bestaat uit een zeer elastische stof met een lichte kleeflaag aan de kant die naar de huid is gericht. Dit zorgt ervoor dat het goed aan de huid kleeft en niet van zijn plaats glijdt. De diameter van het verband is 4 cm, maar dit kan worden aangepast door het op maat te knippen. De lengte is 5 meter en daardoor kan het desgewenst in kleinere lengtes worden geknipt.

U kunt deze zwachtel ook gebruiken voor eenvoudige wikkeldoeleinden, bijvoorbeeld om iets om uw been of arm te houden tijdens revalidatie-oefeningen. Dankzij de flexibiliteit van het materiaal kunt u grote gewrichten zoals uw schouder omwikkelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u in uw bewegingsvrijheid wordt beperkt.

Pluspunten

  • Elastische stof met kleeflaag
  • Veelzijdig voor meerdere doeleinden
  • Kleeft goed aan de huid

Zelfhechtend verband

1,63 excl. btw
Direct leverbaar
- +
In winkelwagen
Gratis verzending vanaf €75,- Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis
Modelnummer:
27.85Q0154
Merk:
EHBO
Prijs incl btw:
1.78
Toon minder
Toon meer

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk