Categoriëen
3MAnsellATGBolléHoneywellSafetyJSP

BHV

Op zoek naar specifieke bedrijfshulpverlening artikelen? Bij CoolSafety vind je u een zéér uitgebreid en voordelig assortiment aan diverse artikelen. Heb je vragen over de producten zoals AED's, verbandtrommels of kleine blusmiddelen? Neem gerust contact met ons op via email: info@bedrijfshulpverlening-shop.nl of info@coolsafety.nl of per telefoon: 033-3030875.

Toon meer
Toon minder
120 producten

BHV producten online kopen?

Ben je op zoek naar bepaalde producten die te maken hebben met BHV of bedrijfshulpverlening? Dan ben je bij CoolSafety bij het juiste adres. Bij ons vind je een zeer uitgebreid en voordelig assortiment aan diverse hulpverlening artikelen. Heb je vragen over de producten zoals AED's, verbandtrommels of kleine blusmiddelen? Wij helpen je graag! CoolSafety is gespecialiseerd in het leveren en verkopen van diverse artikelen voor bedrijven van alle soorten en maten. Onze prijsgarantie zorgt ervoor dat je altijd 100% tevreden bent met ons vakkundige advies en scherpe bedrijfshulpverlening.

Wat houdt BHV of bedrijfshulpverlening in?

Het doel van BHV of bedrijfshulpverlening is de organisatie en haar werknemers te helpen beschermen tegen de gevolgen van ongewenste gebeurtenissen in een bedrijf. Zulke gebeurtenissen kunnen voor de onderneming verschillende verliezen veroorzaken. De bedrijfshulpverlening in een organisatie bestaat uit een team van bedrijfshulpverleners (BHV'ers) die opgeleid en voorbereid zijn om onmiddellijk te reageren op branden, processtoringen, aardgaslekken, en andere noodsituaties waarbij mensenlevens of aanzienlijke milieuschade in gevaar kunnen zijn.

Bedrijfshulpverlening (BHV) is een pro-actieve, systematische aanpak die de reactie van een organisatie op noodsituaties doeltreffender maakt.

BHV producten kopen?

Wij leveren alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de plaats van een ongeval veilig en voorspoedig verloopt. Ons assortiment hulpverleningsmateriaal omvat EHBO: pleisters, reddingsdekens, verbandtrommels, AED apparatuur, ademhalingsapparatuur en meer. Onze producten zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen van vertrouwde merken. Elke aankoop uit onze webwinkel wordt door onze eigen garantie ondersteund. 

coolsafety.nl logo

Kies hieronder hoe je wilt winkelen

Toon prijzen excl. btw

Zakelijk ❯

Toon prijzen incl. btw

Particulier ❯
Meer dan 15 jaar ervaring in pbm's
Klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh
Gratis verzending boven de 75 euro
Gratis retour binnen Nederland
Webshop keurmerk